fbpx
Cart is empty
ademhaling ontspanning innerlijke rust christelijke meditatie
ademhaling ontspanning innerlijke rust christelijke meditatie

Open adem sessies

 

Ben je na een dag werken moe en onrustig? Ervaar je spanning in je lichaam en heb je moeite met ontspannen? Zou je graag tot rust willen komen, maar weet je niet hoe? 

Adem dan met ons mee. Elke 2 weken zijn er open adem avonden; sessies van 60 minuten die je helpen tot rust te komen. In deze sessies gebruiken we de ademhaling en meditatie tot onszelf te komen. Het innerlijk gebed helpt ons om te ontdekken wat er in ons leeft, wat we los mogen laten of waar we mee moeten breken. 

Door verhuizing zijn er tijdelijk geen open adem sessies. Maar we starten binnenkort weer op een nieuwe locatie in Utrecht!

Wil je een reminder ontvangen als de open ademsessies starten? Klik dan hier. Je komt dan in de Whatsapp Community van Op Adem. Je kunt je altijd weer uitschrijven. 

Ontspanning Ademhaling Meditatie

Waardoor kom je bij ons op adem?

  • Kracht van de adem

Ontdek hoe je jouw adem kunt gebruiken om tot rust te komen, betere focus en meer energie te krijgen. 

  • Geleide meditatie

Geleide meditaties helpen je gedachten te kalmeren en  innerlijk en spiritueel te groeien. Leer eeuwenoude beproefde methoden van de monniken te gebruiken.

  • Spirituele community

Je bent niet gemaakt om alleen te zijn. Leer je ervaringen te delen in kracht en kwetsbaarheid. Ontdek een diepere laag van zingeving en bewustzijn vanuit de christelijke spiritualiteit. 

Op Adem meditatie ademhaling boek en audio oefeningen

Gratis boek: Kom Op Adem

Dit boek leert je door ademhaling en meditatie te groeien in rust, vertrouwen en zelfkennis. Ik deel het graag met je. Het geeft je nieuwe inzichten voor een krachtig en spiritueel leven. Je leert door meditaties en ademtechnieken de verbinding met je lichaam, geest, hart en ziel te herstellen. Inclusief ademoefeningen en geleide meditaties om direct te starten. 

Shopping Basket

Download gratis ons boek!

Ontdek de adem als makkelijkste manier om tot rust te komen en focus te hervinden.
+ Ademoefeningen om te kalmeren
+ Geleide meditaties voor innerlijke rust
+ Video en audio oefeningen
+ 4 spirituele talen

Schrijf je in en ontvang het boek en onze updates direct in je mailbox.